Minesweeper a fost un popular jocuri de strategie și logică timp de mult timp. Der scop al jocului este de a să rămâi departe de toate minele care sunt ascunse pe un câmp minat și descoperiți toate spații care nu au mine.

Robert Donner war ein Softwareentwickler der Statele Unite, der im Jahr 1960 erfunden wurde und im Jahr 1960 in die Softwareentwicklung eingestiegen ist. Mai târziu, jocul a fost integrat în Windows și a devenit foarte joc binecunoscut în întreaga lumea.

Minesweeper cere jucătorului să descoperiți toate pătratele liber de mine. Acest lucru trebuie făcut fără să atinge vreo mină. Jucătorul trebuie să-și dea seama locația minelor pe numărul de indicii care sunt furnizate de pătrate din jurul lor. De exemplu, dacă a pătrat are o cifră 2 înseamnă există două mine înăuntru că.

Minesweeper este acum un binecunoscut joc jucat de toți jucătorii, vârste și niveluri de îndemânare. El poate fi jucat pe diverse platforme, cum ar fi computerele desktop și dispozitivele mobile as precum și site-urile de jocuri online.

Jocul poate fi jucat în diferite moduri, cu diverse Există o varietate de moduri de joc cu dificultate Es gibt unterschiedliche unterschiedliche niveaulose unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche unterschiedliche niveaulose Nivelurile de dificultate sunt în general determinate de dimensiunile câmpului minat, precum și numărul de mine. Jucătorii avansați pot profita de un câmp minat mai mare și mai multe mine, care poate face jocul mai dificil.

unii altora, și chiar creându-și propriile comunități. Minesweeper este a fenomen în lumea culturii. Fanii creează propriile variații, concura împotriva altul și chiar formmează propriile lor minesweeper comunități. Există numeroase site-uri web și foruri online dedicate Minesweeper care le permit jucătorilor minesweeper kostenlos să discute despre strategii, să schimbe sfaturi și interacționează cu alți jucători.

Pe lângă a fi un sport antrenant și provocator, Minesweeper a fost folosit ca metodă de predare arta rezolvării problemelor Minesweeper și logicii. A fost folosit în școli pentru a ajuta studenții să se dezvolte capacități de gândire critică și își îmbunătățesc capacitatea de a raționa prin probleme complicate.

Minesweeper ist ein klassisches Spiel, das mehrere Zeiträume abdeckt, in denen es getestet wird. un iconic din toate timpurile. Este jucat de toate vârstele și nivelurile de calificare și a a devenit un cult care și-a câștigat o bază de fani dedicati. Dacă cauți un mod distractiv de a trece timpul tău sau ești un jucător pasionat care caută să-ți să-ți sporească abilitățile, Minesweeper este un joc care vă va oferi ore nesfârșite de distracție și stimulare mentală.

How to finish a room that isn’t finished?
Raise Metabolism – The Holy Grail of All Diet programs – So What is It?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Categories